Spela på höga odds

För den som är intresserad av betting och sport, men tycker att det är viktigt att vinna stora pengar med höga odds, snarare än att spela fegt och säkert, finns det flera sätt att förbättra oddsen. Kanske vinner du inte lika ofta, men när du vinner, ja då smäller det. Att spela på höga odds behöver dock inte betyda att du spelar som en galning. Det finns flera sätt att få upp oddsen, utan att nödvändigtvis satsa mot all sans och förnuft. För det första finns ju metoden att välja det spelbolag som ger bäst odds. Det är en bra start, men skillnaden dem emellan är sällan särskilt stor. Vill du verkligen ha höga odds får du ta tag i saken själv.

Varför ska du spela på höga odds?

För att göra en historia kort, så finns det egentligen ingen som helst anledning till att spela på höga odds. Inte om du ser till det som verkligen är höga odds. I det fallet handlar det mera om overkliga odds, som inte alls har en chans att falla in och ge spelaren vinst. När det talas om höga odds i denna text så gäller detta när ett spelbolag gör en kampanj då de höjer oddsen, en så kallad odds boost, eller att finna de högsta oddsen hos den bookmaker som lämnar dem.

Alla som spelar vill ha så höga odds som möjligt, så att spela på höga odds behöver inte alls ha någon anledning. Det är helt enkelt något som spelare gör automatiskt. Det kan också vara så att olika spelare gör olika beräkning av vad som kan anses vara ett högt odds eller ej.

Så spelar du på höga odds

När det kommer till hur du spelar på höga odds, så kan detta te sig lite olika. Hur som helst finns det bra sätt och det finns mindre bra sätt. När du ska jämföra olika odds, så måste du också jämföra olika speltyper.

Här kan du exempelvis ta skillnaden mellan låga och höga odds vid en jämförelse av matchresultat och 1×2 betting. Innebär det då att du som spelar på 1×2 bets lägger spel på låga odds, medan den som spelar på matchresultat lägger sina spel på höga odds? Nej, här handlar det om olika spel, vilket då har olika svårighetsgrad för spelaren. Ju svårare speltyp desto högre odds.

När du spelar på höga odds är det därför alltid bäst att välja en speltyp som har en låg svårighetsgrad och spel på ett högt odds inom denna. I det fallet blir du inte drabbad av att se till två olika faktorer som gör det svårare att få in ditt odds spel och vara en vinnare på betting online.

Spela på höga odds med odds bonus

När du vill prova att spela på höga odds, så finns det inget som är bättre än att göra detta med din odds bonus. Det med anledning av att du inte spelar med dina riktiga pengar. Ja, i alla fall inte med enbart dina egna insatta slantar.

På så sätt kan du våga mera under denna period vilket också kan leda till att du lär dig olika sätt att spela på höga odds på egen hand. Det är då något du har nytta av i framtiden vid spel på höga odds med eget kapital. Här har du liksom eliminerat risken som alltid finns för en nybörjare inom ett visst sätt att spela.

tärningar mynt pengar guldpengar

 

Olika sätt att få höga odds

Att spela på slutresultat i stället för matchutgång är ett sätt att få höga odds. Istället för att bara gissa vinst, förlust eller oavgjort spelar du på ett visst specifikt slutresultat, exempelvis 2-1 till Liverpool. Hur dessa resultat beräknas skiljer sig lite mellan olika spelbolag men det vanliga är att det är resultatet vid full tid, utan eventuella förlängningar, som räknas. Det går även att spela på resultatet för enskilda halvlekar.

En annan variant för att höja sina odds är att spela på kombinationer av flera. Även om varje enskild match inte har så högt odds kan slutoddset bli ganska tilltalande. Allt är förstås beroende av hur många matcher du väljer att spela, och vilken risktolerans du har.

Vidare finns också bomben, där du kan få riktigt höga odds och vinna stora pengar med en minimal insats. Bomben går ut på att du tippar slutresultatet, med mål och allt, hos två till fyra olika matcher som valts ut av Svenska Spel. Oddsen i bomben-matcherna är inte fasta, utan baseras på hur frekvent spelat ett visst slutresultat är. Det betyder att om du lyckas spela på slutresultat som få, eller inga, andra tror på så blir oddset därefter. Det innebär att våghalsigt spel verkligen kan löna sig om du skulle ha lite tur.

Sist men inte minst finns ju självklart också kamikaze-metoden. Spela på galna resultat och hoppas att det är just den här veckan som spelarna i Manchester United drabbas av kollektiv kollaps när de spelar mot Tranmere Rovers i Engelska ligacupen. Tokspel slår sällan in, men när det väl gör det är det ytterst tillfredsställande. Att satsa några tior per vecka på något knasigt resultat kan vara riktigt roligt! Du förlorar inte så mycket, och det kan ju mot all förmodan slå in.

Spelbolagen erbjuder höga odds

Som sista inblick i höga odds så handlar det återigen om spelbolagen. Du som spelar på höga odds behöver heller inte vara den som tar med extra matcher på kupongen, eller väljer andra spel istället för det du tror på.

Det kan vara så enkelt att du alltid får höga odds att spela på enbart av anledningen att du valt rätt spelbolag. De odds som spelbolagen erbjuder varierar. detta är ett av de sätt en bookmaker kan konkurrera med andra om spelarna. När du då väljer den bookmaker som ger de högsta oddsen, så spelar du på höga odds utan att ens veta om det. I det fallet spelar du på det säkraste sättet utan att det medför en högre risk vid spel på höga odds.